Fredag

3 Veckor kvar ♥


Torsdag

Det var ingen idee att gå och lägga sig igen.. när kärleken gick i morse kunde jag inte somna om. Bra för tvätten.. då hamna den på sitt rätta ställe =)
Solen skiner idag också, så snart väntar en promenad hem till mor. Får se om de kan bli lite pool häng hemma hos bror =)
I kväll blir de visning, Spännande!!

Går kvällen slutade i Gagnef. =)
Först god mat hos svärföräldrarna, sen vart de irländsk music vid flottbron. Super mysigt!! 

Ha en underbar dag!!


Onsdag

Klarblå himmel och solen skiner!
Idag ska Kingen få sig ett dopp =) För ida blir de Dammsjön för hela slanten!


Måndag

Idag har de gått undan, fått några maskiner tvättade, städat, hunnit luncha med Annamaria tänkte även att jag skulle hinna tvätta fönstren innan regnet kommer! Får se om jag lyckas..

Helgen har gått lika fort som vanligt! Gjorde sista rycket på salongen i lördas så nu är de bara att varva ner och förbereda sig för vad som komma skall =) Kvällen tillbringa jag med två heta bönor =) Lyxa till de med tre rätters så de sluta med att alla tre låg med paltkoma i soffan!

Söndagen bjöd på en lång och härlig sovmorgon!
80 års kalas hos Farmor, sen var tanken att de skulle bli minigolf men slutade med hela packet i soffan tillsammmans med en film =) funkar de å!!

25 dagar kvar ♥


Regnet de bara öser ner

Nu har de gått och blivit riktigt oväder!! Men mysigt är de =)
Snart ska jag ner på salongen och dona till mor min i håret!
Ikväll ska de tydligen bli minigolf och grillning, men vi får nog se vad vädret tillåter :P

Då var de bara 28 dagar kvar =) Längtan är enorm ♥

Tjo och Tjim



Ett litet bild regn utav dom senaste veckorna, blir inte så mkt skrivet hänne men anntar att tiden för de kommer bli bättre =) Nu väntas bara sista arbetsdagen på lördag. Får ta mig an mina sista kunder innan jag går hem på riktigt =) Kommer kännas konstigt men ack så skönt!


RSS 2.0