Söndag

Det vart en tre timmars långpromenad i går förmidda, trevligt var de!! Men ack så... Känns att kroppen skulle behöva en omgång ;) haha Efter lite mat så slocknade jag och Milian på soffan!
Sedan bar de i väg till svärdsjö där vi avslutade dagen med älggryta och cupcakes :)
Härliga dagar!!
I med lite frukost sen blir de en promenad till gammel mormor, sen får vi se vad resten av dagen bjuder på :)


Lördag

Som vanligt är de jag och Milian som sitter uppe, medans tröttisen här bredvid ligger och snarkar ;) igår vart de idol mys hos farmor och farfar i djurås. Milian hade sitt baby gym med sig som var mycket väl till belåtenhet :) Lekte vilt tills han somna utslagen på mammas bröst :)
Snart ska vi hoppa på pappa för sen ska vi ut på promenad med Filippa, Patrik och lilla Levi :)
Härligt höstväder idag!! Bäst man tar vara på dom :)


Fredag

Jag och Milian sitter och myser framför tven medans pappa Thomas ligger här bredvid och snarkar ;) Idag blir de ut på en liten shopping runda. Lilla Milian växer så de knakar så efter en utrensning utav hans garderob igår kväll, skulle de behövas lite nytt. :) sen ligger ett babygym på önskelistan, får se om vi kommer hem med något sånt!
Trevlig Fredag!! :)


Tisdag

Ojojoj idag vart de en riktigt seg morgon! Men ack så mysigt :) nu blir de att skutta upp och äta lite frukost sen ut på promenad i höstrusket!


Lördag

Solen skiner :) Underbart, snart blir de iväg på sista matchen för i år, måtte de gå vägen!!
Igår hade vi besök utav bror & Caroline och lilla 'Liten' i magen :) Gud vad vi längtar efter lilla kusin!!


Fredag

Hade fin besök av Filippa & Patrik och deras lilla Levi igår! Mkt trevligt och grabbarna var nöjda ;)
Nu blir de ut och njuta av en promenad i solen! Härliga fredag!


Måndag

Klockan är tjugo över sju och jag är klar vaken :) Milian har sovit konstant sen kl nio i går kväll!!??!? :D Tjo! De börjar ta sig :) hade en jätte mysig em kväll hos familjen Nyman/Jackson i svärdsjö igår! Lilla Iris var lugn och fin medans Milian var raka motsatsen, men de kan ju gynna sig i längden märkte jag nu ;)


Söndag

Igår hade vi en heldag nere i Örebro! Kollade på pappa Thomas när han och hans lag kamma hem första kval matchen och passade på att hälsa på faster Jenny! :D toppen dag helt enkelt!


Fredag

Obeskrivlig kärlek!!!


Onsdag

Bada är både skönt och roligt men allra mest behövligt, iaf när man ska på kalas hos världens bästa mormor :)


Tisdag


Torsdag

Morgon mys med hjärtat!! Pappa som valt pyjamas och Milian verkar ju nöjd ;D


Onsdag

Har tillbringat hela förmiddan på salongen för att dona till mor min och chefen :) så fick man en lugg på köpet, smärt fritt! ;) till kvällen ska Milian få träffa sin flickvän Iris då vi ska hem till familjen Nyman/Jackson :) mkt trevligt!


Tisdag

Milian lyckades iaf somna om.. En annan sitter uppe och oroar sig över tandläkar besök. Blir förhoppningsvis fint väder idag så efter tandläkar besöket blir de promenad med Filippa och lilla Levi som bara är två dagar yngre än Milian :D Eftermiddan kommer som vanligt bjuda på kafferep med Sandra ;) kan de bli en bulle tro?!


Söndag

Söndagsmys med Kela :)


RSS 2.0