Förberedelser och spring i vattenpölarna

Dagarna springer i väg. Vi går snart in för en ny helg, jag som knappt avslutat den förra..! Underbart :)

I tisdags knackade till Milians förtjusning "post Pelle" på dörren med ett efterlängtat packet (som kanske mer var till mammans förtjusning ;) 


Inte nog med de så har vi fart runt flera dagar nu och inhandlat de "sista" praktiska sakerna för att kunna organisera upp för en snart två barns familj :) 
Efter några break ups så har vi fått upp några hyllor i sovrummet och fått ihop en bugaboo donkey.. Phu! ;) haha

Nu är jag inne på den andra maskinen med lillasysters kläder innan dom ska vikas ner i lådor, fortfarande overkligt att de är en liten person som snart ska få bära dom.
Jag har förhoppningen att snart förstå vad som komma skall, de går ju liksom inte att gå miste om spjälsängen och skötbordet i sovrummet ;) men det känns fortfarande så långt borta, 35 dagar ?!?!!! :O knasigt!

Kunde inte låta bli :) detta ska lillasyster få möta våren i! 

Apropå vår så är de ju för underbart med bar asfalt äntligen! Även fast solen lyser med sin frånvaro så är de så skönt att faktiskt kunna ta promenader utan slask och snö.
Milian njuter ju som sagt av att få springa och hoppa i alla vattenpölar och små bäckar, så här hemma varvas de med tre par stövlar ;) 







Underbara unge som för övrigt kommit in i en ny fas i livet (trots). Här hemma har de både mat och pott strejkas i tre veckor nu, vilket leder till en otroligt glad (läs arg) kille och ett antal olyckor i byxorna. 
Hans behov utav närhet och kärlek är större en någonsin, så de är kärlek och tålamod som står högst på listan i vårt hem för tillfället. Vem vet han kanske börjar inse att de snart är en stor förändring på väg.. Älskade unge <3 




Kommentarer
Postat av: Filippa

Vad skönt att ni äntligen fått vagnen!! Skrotunge!! :)

2014-03-06 @ 20:36:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0